Hanne Østergaard logo

Sådan kan jeg hjælpe dig 

– så du kan få den trafik, du fortjener
Min spidskompetence er at hjælpe dig med at skaffe flere kunder og mere omsætning med SEO. Jeg har arbejdet med SEO de sidste 12 år, og jeg ved, hvad der virker, og hvad der ikke længere virker.

Det betyder, at jeg har skåret ind til benet og skabt nogle pakker, som er gennemtestede, for at sikre dig, at du får mest mulig ud af min erfaring og viden til at skabe resultater.

Metoden kalder jeg:
Forstå, Forenkl 
og Forstærk 

Hvis du skal have det fulde udbytte af SEO arbejdet, så er det en forudsætning, at din hjemmeside kan konverterer besøgende til kunder.
Ellers vil du med garanti ikke få de resultater du ønsker.
Din eneste ene
Det betyder, at du skal vide præcist hvem din kunde er - hvad hun tænker og føler. Du skal helt ind under huden på hende. Jeg kalder hende (eller ham): Den eneste ene.
Søgeordsanalyse-pakken
Dernæst skal du vide, hvad din eneste ene søger på, når hun har brug for din hjælp eller dine produkter. Du skal vide, hvad hun har brug for? Og hvilke ord hun/han bruger, når hun/hans søger svar på Google.
Svensknøgle
Når det er på plads, så kan vi arbejde med, hvordan vi bygger din forretning op omkring det, og får skabt trafik til de rigtige sider. Hvordan vi optimerer på det, der virker, så du kan tiltrække endnu flere af din eneste ene.
Jeg kalder processen: Forstå, Forenkl og Forstærk. Den fortæller jeg meget mere om - i detaljer - når vi taler sammen.

Sådan kommer du i gang med at skabe en solid online forretning med SEO

Din eneste ene

Den eneste ene

Når du ved præcist, hvem du kommunikerer til, i hvilken form og hvordan, så skaber du synlige resultater med din markedsføring.
Klik her og læs mere om 
den eneste ene
Søgeordsanalyse-pakken

Søgeordsanalyse-pakken

Når du skaber indhold (blogindlæg, salgstekster mfl.), der matcher det din kunde søger efter på Google; så kan du tiltrække endnu flere af de rigtige kunder til din forretning.
Klik her og læs mere om 
søgeordsanalyse-pakken
Svensknøgle

SEO forløbet

Når du skal vækste og nå ud til endnu flere kunder, så kræver det et solidt og sikkert online fundament for din virksomhed. Med SEO forløbet undgår du tilfældig markedsføring og SEO arbejde. Alt er dokumentet og bearbejdet i den proces, der sikre dig virksomhedens online succes.
Klik her og læs mere om 
SEO forløbet
Bemærk: Det her er de pakker og produkter, jeg oftest tilbyder (fordi jeg har set, de virker). Har du et helt specifikt projekt eller problem, så tilbyder jeg også sparring og rådgivning. Til det vil jeg anbefale, at du booker en afklaringssamtale, så vi kan tale om dit projekt.

Her kan du ikke købe nogle quick fixes

For bundærligt: De virker ikke. Det er ligesom at tisse i bukserne. Måske det virker lidt, men ikke på den lange bane. Ikke på den måde, som du har brug for, hvis du virkelig vil vækste.

Så spørg dig selv: Når du til tops i Google med dine vigtigste søgeord? Eller er det på tide at ryste posen, så du ikke kun når til tops på Google, men også med din forretning generelt (hint: min erfaring siger mig, at de to hænger tit sammen).

Engang var det nok at bruge et par søgeord på dine blogindlæg. Det var mere simpelt (og faktisk ret nemt) at komme til tops i Google. Sådan er det ikke længere. Det er ikke nok længere, at du bare følger de (mange) generelle, gode SEO-råd, du får i øst og vest.

Derfor er det tid nu til at lave en solid SEO-strategi, der passer til lige præcis din forretning. En SEO-strategi, der udnytter dit indhold bedre og skaber mere og (bedre) trafik til din hjemmeside.

Du kan læse mere om mine pakker, om tankerne bag og om, hvad de kan gøre for dig og din forretning på siden her.

Er du klar?

For hvis du hopper med ombord, så er vi to på en fælles mission fra nu af. En mission, der handler om, at du skal blive lagt mærke til – af de helt rette mennesker – ved at nå til tops på Google med de allervigtigste søgeord for din forretning.

For SEO virker. Det gør det virkelig (hvis du stadig ikke er overbevist, kan du læse, hvad tidligere kunder siger her).

Du kommer ikke sovende til resultaterne. Det er mine tidligere kunder heller ikke kommet. Det kræver en indsats fra dig. For selvom jeg er ekspert på mit område, så kan jeg ikke gøre det alene. Jeg har brug for din viden om dine kunder for at kunne tiltrække endnu flere kunder til din forretning.
Ja tak - lad os få en snak

Book en afklarende samtale

Hvis det er første gang, du skal have hjælp til at skabe mere organisk trafik (gratis trafik) og til at få flere potentielle kunder på hjemmesiden, som ikke koster annoncekroner, så tænker jeg, at du har en masse spørgsmål. For hvor starter og slutter vi?

Hvis du før har fået hjælp til den her slags og måske er løbet ind i et af de bureauer, som har solgt dig noget, som på ingen måder har givet dig det, du troede, så kan jeg også forestille mig, at du har en masse spørgsmål.

Uanset hvordan din vej hertil har været, så vil jeg anbefale dig at booke en uforpligtende afklaringssamtale med mig. Her har jeg nemlig god tid til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan finde ud af, om et samarbejde med mig er det helt rigtige for dig.

For jeg arbejder altså ikke med hovedet under armen – derfor skal jeg først forstå din forretning.
Ja tak - lad os få en snak
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrossmenu