Hanne Østergaard logo

Helbredstjek

Få ryddet op på din hjemmeside, så du kun har det indhold tilbage, der gavner dig og din forretning – og få styr på det tekniske, så Google forstår dit indhold – og dermed kan sørge for, at du når du til endnu flere potentielle kunder.

Helbredstjekket er til dig, der har brug for en plan

En plan, der beskriver præcis, hvad der skal gøres på din hjemmeside, for at det er dig, der kan komme til tops på google.

Når du har en plan, får du det optimale ud af al den tid, du bruger på din hjemmeside – i stedet for (lad os være ærlige), at famle i blinde og ikke vide, hvad der virker, og hvad der ikke gør.
Selvom din potentielle kunde søger efter lige nøjagtig den viden, du har – og selvom den viden er tilgængelig på din hjemmeside – så er det ikke givet, at du bliver vist i søgeresultatet.
Der er over 200 parametre, der er afgørende for, om du bliver vist på Google, når din potentielle kunde søger efter sådan en som dig.

Leder din kunde efter sådan en som dig online – så bruger de med stor sandsynlighed Google – og derfor er du nødt til at følge Googles regler.

Det betyder, at der skal ryddes op – og rettes ind.

Det er ikke nok at lave fremragende indhold, der giver værdi – det skal også være teknisk formateret, så Google forstår det – og kan vise det frem for dine potentielle kunder.

Helbredstjekket

Helbredstjekket er til dig, der vil have styr på fundamentet
Med helbredstjekket i hånden, så ved du hvad der virker (og hvad der ikke gør) – og så har du en plan for, hvad du skal gøre, for at blive favorit hos Google.

Når du har skabt et godt fundament og følger planen, så bliver du faktisk også fremover belønnet af Google, når du tilføjer nyt indhold.

Med helbredstjekket undgår du at spilde din tid på alt det, der ikke virker – og i stedet gøre meget mere af det der rent faktisk skaber flere visninger i søgeresultaterne – og dermed fundament for endnu flere besøgende på din hjemmeside.

Du får overblikket over dine muligheder og …

Hvilke tekniske SEO elementer, der fejler – og som derfor spænder ben for, at din hjemmeside bliver vist til potentielle kunder.


Hvilke SEO elementer, du ikke har udnyttet – og som betyder, at du går glip af organisk trafik, der ellers kunne skaffe dig kunder.


Hvilke landingssider, der er de mest besøgte – og som skaber mest trafik til din online forretning – det er ofte ikke dem du tror.


Hvilke sider, der får potentielle kunder til at forlade din hjemmeside igen – uden at have svinget dankortet eller booket en samtale.


Hvilke fejl og mangler din hjemmeside har – som blokerer for din organiske trafik og ødelægger kundeflowet online.


Du får en arbejdsplan, der viser, hvilke indsatser du skal arbejde på, for at få mere trafik til din hjemmeside – og dermed flere kunder og højere omsætning

SEOmentors arbejde
Alt dette får du også

1 ½ times online møde med gennemgang på Zoom


Gennemgang af hjemmesiden med henblik på konverteringsoptimering


Teknisk SEO-analyse, Onpage SEO analyse, Offpage SEO analyse og gennemgang af Google Analytics data


Prioriteret arbejdsplan med opgaver, der passer præcist til den udfordring du står med. En arbejdsplan, du enten kan gå i gang med selv eller få (min) hjælp til at få udført


Svar på opfølgende spørgsmål undervejs


Henvisninger til relevante programmer, værktøjer mv., som du med fordel kan benytte for at fejlrette, optimere og vedligeholde hjemmesiden

Helbredstjek arbejdsplan
Book din afklaringssamtale her
Vil du have et Quick fix – så bliver det ikke hos mig
Jeg arbejder nemlig med SEO, der virker.

Jeg har været der, hvor du er.

Jeg har brændt nallerne på at købe SEO ude i byen – og sidenhen har jeg så lært det selv.
Og jeg har set hvor meget SEO kan, når det gøres rigtigt – hør bare hvad mine kunder siger lige her.

SEO, der skaber flere besøgende og større omsætning, kræver altså mere end smarte tips og tricks – det kræver en indsats.

Til gengæld, så er det den SEO, jeg hjælper dig med – altså den der giver flere besøgende og betalende kunder til din forretning.

Helbredstjekket er et godt sted at starte, det er der vi får ryddet op og skabt fundamentet, så Google forstår dig og din forretning.

SEO der skaber konverteringer

Du har måske hørt om nogle af alle de parametre, der har betydning for din (top)placering på Google: Page speed, duplicate content, optimeringen af H1, H2.. redirects, osv. osv. osv.

Og det er også vigtigt – og det er alt det, du får en handlingsplan for med helbredstjekket.

Men SEO er faktisk meget mere end teknik og indhold.

Det handler også om at optimere din hjemmeside til, når dine potentielle kunder besøger din hjemmeside.

De besøgende skulle jo gerne blive til betalende kunder – og det hjælper SEO dig faktisk også med.

En stor del af SEO-arbejdet er konverteringen – altså at dine besøgende har konverteret sig til at blive en betalende kunde eller har henvendt sig på anden vis.

Konvertering er jo meningen med det hele – og du bliver “tvunget” til at forholde dig til, hvad der konverterer – og hvad der ikke gør – og så kan du optimere efter det.

SEO betaler sig altså – du bliver klædt på til at få flere besøgende, flere betalende kunder og endnu større omsætning.

Der skal bare lige ryddes op først – det klarer vi med helbredstjekket.
Ja tak - lad os få en snak
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

9.500 + moms

This is a block of text. Double-click this text to edit it. This is a block of text. Double-click this text to edit it. This is a block of text. Double-click this text to edit it. This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Ja tak - lad os få en snak
Copyright © 2022 All Rights Reserved
Seomentor Hanne - Skab mere og bedre trafik til din hjemmeside magnifiercrossmenu