Få min hjælp

Få min hjælp til en SEO-strategi, der gør din

hjemmeside klar til at vækste online.

Trin-for-trin med mig ved din side og alting forklaret på en overskuelig måde (vi taler SEO på jysk), så du ved præcis, hvad du skal gøre eller uddelegere, når det bliver aktuelt.

SEO kan virke kompliceret og uoverskueligt lige nu. Jeg ved det.

Du ved, at det er nødvendigt at få gjort noget ved det. Dit website præsterer ikke godt nok. Der er rod i maskinrummet. Du ved bare ikke, hvad du skal gøre som det næste. Og det er da ikke fordi, du ikke har prøvet. Men det er altid endt i et halvhjertet forsøg, der døde undervejs, fordi du fik travlt med kundeaftaler, nye must-have-onlinekurser og livet omkring dig.

Men du har brug for mere trafik til dit website. Du har brug for et website, der konverterer bedre. Ikke kun i morgen eller i overmorgen. Men på længere sigt.

Så kan jeg hjælpe dig.

 

Men lad mig lige spørge dig om noget først. 

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål?

  • Falder du (pludseligt) i din placering på Google, og har du ingen anelse om, hvordan du skal lappe hullet?

 

  • Er der dukket flere konkurrenter op, der ser ud til at have hyret dyre SEO-konsulenter til at få dem om på side 1 på Google (og måske endda skubbet dig væk derfra)? 

 

  • Du har måske lært det med søgeordsanalyse (eller måske fået udarbejdet en tidligere), men den forsvandt dybt ned i en mappe på din computer, og du har ingen idé om, hvordan du genoptager arbejdet? 

 

  • Har du syltet det med at få styr på SEO på din hjemmeside, fordi du frygter, at det kræver en Ph.d. i Google Analytics, Yoast, Morningscore, WordPress og andre systemer, du måske/måske ikke har et login til?
Har du brug for hjælp til dit SEO arbejde?

Så er du landet det helt rette sted.

Allerførst: Træææk vejret. Jeg kan hjælpe dig. Bare rolig. Og jeg kan berolige dig med, at det slet ikke behøver at være så kompliceret. 

 

Jeg ved, hvor du skal starte. Og jeg ved, hvilke trin du skal igennem for at komme tilbage til en god og sikker strategi, der giver dig mere trafik fra Google og flere kunder online. 

 

Du kan vælge at få min hjælp til blot at komme i gang selv eller få min hjælp hele vejen.

Kom i gang: Helbredstjekket (step 1)

Få svar på alle dine spørgsmål, og få overblikket (tilbage), så du ved præcis,
hvad der skal ske som det næste

Alle samarbejder hos mig starter med et helbredstjek.

Få min hjælp til at komme godt i gang med optimeringen af din hjemmeside eller webshop.

Helbredstjekket er for dig, der ikke ved, hvor du skal starte i forhold til din SEO-indsats. Det er for dig, der ikke ved præcis, hvor din trafik kommer fra, og om din hjemmeside er sat korrekt op. Det er med andre ord til dig, der ved, at du har brug for et større overblik, så du kan tiltrække flere kunder og få mere trafik til din hjemmeside.

Med helbredstjekket får du:
En konkret køreplan, der viser dig præcis, hvad du skal gøre for at komme tilbage på sporet i forhold til din SEO-indsats.
Mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål omkring det tekniske og det strategiske i et trygt rum, hvor der ikke findes dumme spørgsmål.
Idéer til, hvad du kan gøre lige nu for at udnytte de muligheder, der bare ligger og venter på dig (læs: oplagte søgeord).

Læs mere om helbredstjekket her

 

For nogle er helbredstjekket nok til at få dem godt i gang. Andre vælger at fortsætte samarbejdet:

Det personlige SEO samarbejde-forløb (trin 2)

Min gennemtestede metode til at tage din hjemmeside og din online markedsføring
fra forkølet til toptunet og modstandsdygtig salgsmaskine

 

Denne pakke er for dig, der er klar til at smøge ærmerne op og arbejde med de metoder og redskaber, der skaber synlighed, trafik og konverteringer.

Dig, der ved at søgeordsanalyser, optimering og konverteringer er vigtige, men er faret vild og ikke ved, hvor du skal starte.

Til dig, der vil have en online forretning, som tiltrækker og konverterer for dig – også når du arbejder med dine kunder.

 

Som et resultat af vores samarbejde kan du forvente, at

  • få en professionel og gennemarbejdet søgeordsanalyse leveret og gennemgået, så du ved præcis, hvordan du skal bruge den.

 

  • du ved præcis, hvad du skal gøre og er i stand til at træffe gode beslutninger, der sikrer dig, at dit arbejde fremover skaber mere trafik og de rette kunder. 

 

  • få ryddet op i det indhold, der ikke gør noget godt for din forretning og måske i værste fald lige nu direkte skader din placering på Google.

 

  • du får dit SEO-arbejde og dit SOME-arbejde til at spille sammen, så du sparer tid og kan fokusere på at få dit budskab ud på flere kanaler.

Med andre ord vil din tvivl og (hemmelige) frustration blive til viden i form af en sikker køreplan, der holder dig på sporet. I morgen, næste måned og år frem.

 

Samarbejdsforløbet er et personligt forløb, der strækker sig over 16 uger med sessioner, en gennemarbejdet søgeordsanalyse, feedback på dit eget arbejde, sparring og trin-for-trin-vejledninger.

Vores samarbejde starter altid med en uforpligtende snak

Jeg ved, du har mange spørgsmål, og jeg vil meget gerne svare dig og tage en snak om, hvorvidt min hjælp er det, du har brug for. Start med at booke en tid til en snak, så vil jeg give dig svar på alle dine spørgsmål om et eventuelt samarbejde. Herefter kan du i ro og mag beslutte dig for, om det er noget for dig.

Hvad de andre siger om samarbejdet med mig

Hanne er pædagogisk..… og jeg anbefaler hende gerne til alle selvstændige, der ønsker en seo-optimeret hjemmeside, der sælger produkter og ydelser pga. det gode indhold og ikke annonceringen.

“Ved at bruge Hanne til mine SEO-opgaver har det frigivet mig tid til mine kerneydelser. … det giver mig tryghed at vide, at Hanne tager sig professionelt af opgaven.”

Bettina Vestergård

www.skilsmissekonsulenten.dk

Hannes analyse var knivskarp! 

Det var lige nøjagtigt, hvad jeg havde brug for at høre, så kan kan fortsætte mit arbejde i den rigtige retning.”

“Jeg er utroligt glad for din facon – du er no-nonsense, men på en kærlig og konstruktiv måde”.

Lise Halskov

www.onlinehaj.dk

Skal vi lære hinanden at kende og se, om vi er et godt match?

Book en tid i min kalender, og lad os tage en snak omkring dit behov for hjælp. Jeg vil fortælle dig om den måde, jeg arbejder på, og herefter kan du få svar på alle dine spørgsmål.