Få min hjælp her

Sådan kan jeg hjælpe dig med SEO – så du kan få den trafik, du fortjener

Min spidskompetence er at hjælpe dig med at skaffe flere kunder og mere omsætning med SEO. Jeg har arbejdet med SEO de sidste 10 år, og jeg ved, hvad der virker, og hvad der ikke længere virker.

Det betyder, at jeg har skåret ind til benet og skabt nogle pakker, som er gennemtestede, for at sikre dig, at du får mest mulig ud af min erfaring og viden til at skabe resultater.

 

Bemærk: Det her er de pakker og produkter, jeg oftest tilbyder (fordi jeg har set, de virker). Har du et helt specifikt projekt eller problem, så tilbyder jeg også sparring og rådgivning. Til det vil jeg anbefale, at du booker en afklaringssamtale, så vi kan tale om dit projekt.

Her kan du ikke købe nogle quick fixes

For bundærligt: De virker ikke. Det er ligesom at tisse i bukserne. Måske det virker lidt, men ikke på den lange bane. Ikke på den måde, som du har brug for, hvis du virkelig vil vækste.

Så spørg dig selv: Når du til tops i Google med dine vigtigste søgeord? Eller er det på tide at ryste posen, så du ikke kun når til tops på Google, men også med din forretning generelt (hint: min erfaring siger mig, at de to hænger tit sammen).

Engang var det nok at bruge et par søgeord på dine blogindlæg. Det var mere simpelt (og faktisk ret nemt) at komme til tops i Google. Sådan er det ikke længere. Det er ikke nok længere, at du bare følger de (mange) generelle, gode SEO-råd, du får i øst og vest.

Derfor er det tid nu til at lave en solid SEO-strategi, der passer til lige præcis din forretning. En SEO-strategi, der udnytter dit indhold bedre og skaber mere og (bedre) trafik til din hjemmeside.

Du kan læse mere om mine pakker, om tankerne bag og om, hvad de kan gøre for dig og din forretning på siden her.

Få min hjælp

Mine tre pakker

Helbredstjekket

 

Til dig, der vil have styr på fundamentet for din SEO – og tjek på alt det tekniske – så du kan få mest muligt ud af det indhold, du allerede har.

Søgeordsanalyse-pakken

Til dig, der vil skabe det indhold, som dine potentielle kunder efterspørger, så du kan nå ud til endnu flere af dem – og hive dem med over på din hjemmeside.  

SEO-Forløbet

 

Til dig, der vil have hele SEO-pakken – og tiltrække flest mulige (af de rigtige) kunder til din forretning – og skabe størst mulig omsætning.

Lyder det her som noget for dig? Og har du brug for at høre lidt mere (og måske lægge dig helt fast på, hvilken en af pakkerne, der er den rigtige for dig?) Så book en afklaringssamtale med mig her og find den rette løsning for dig.

Er du klar?

For hvis du hopper med ombord, så er vi to på en fælles mission fra nu af. En mission, der handler om, at du skal blive lagt mærke til – af de helt rette mennesker – ved at nå til tops på Google med de allervigtigste søgeord for din forretning.

For SEO virker. Det gør det virkelig (hvis du stadig ikke er overbevist, kan du læse, hvad tidligere kunder siger her).

Du kommer ikke sovende til resultaterne. Det er mine tidligere kunder heller ikke kommet. Det kræver en indsats fra dig. For selvom jeg er ekspert på mit område, så kan jeg ikke gøre det alene. Jeg har brug for din viden om dine kunder for at kunne tiltrække endnu flere kunder til din forretning.

Book en afklarende samtale

… og få svar på dine spørgsmål

Hvis det er første gang, du skal have hjælp til at skabe mere organisk trafik (gratis trafik) og til at få flere potentielle kunder på hjemmesiden, som ikke koster annoncekroner, så tænker jeg, at du har en masse spørgsmål. For hvor starter og slutter vi?

Hvis du før har fået hjælp til den her slags og måske er løbet ind i et af de bureauer, som har solgt dig noget, som på ingen måder har givet dig det, du troede, så kan jeg også forestille mig, at du har en masse spørgsmål.

Uanset hvordan din vej hertil har været, så vil jeg anbefale dig at booke en uforpligtende afklaringssamtale med mig. Her har jeg nemlig god tid til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan finde ud af, om et samarbejde med mig er det helt rigtige for dig.

For jeg arbejder altså ikke med hovedet under armen – derfor skal jeg først forstå din forretning. 

SEOmentors arbejde

Det starter med en afklarende samtale, som er helt uforpligtende for dig.

Seomentorhanne.dk • Haraldshus, Haraldsvej 60, 1. sal, lokale 323, 8960 Randers SØ • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2022