Få min hjælp her

Sådan kan jeg hjælpe dig med SEO – så du kan få den trafik, du fortjener

Min spidskompetence er at hjælpe dig med at skaffe flere kunder og mere omsætning med SEO. Jeg har arbejdet med SEO de sidste 10 år, og jeg ved, hvad der virker, og hvad der ikke længere virker.

Det betyder, at jeg har skåret ind til benet og skabt nogle pakker, som er gennemtestede, for at sikre dig, at du får mest mulig ud af min erfaring og viden til at skabe resultater.

 

Bemærk: Det her er de pakker og produkter, jeg oftest tilbyder (fordi jeg har set, de virker). Har du et helt specifik projekt eller problem, så tilbyder jeg også sparring og rådgivning. Til det vil jeg anbefale, at du booker en afklaringssamtale, så vi kan tale om dit projekt.

Her kan du ikke købe nogle quick fixes

For bundærligt: De virker ikke. Det er ligesom at tisse i bukserne. Måske det virker lidt, men ikke på den lange bane. Ikke på den måde, som du har brug for, hvis du virkelig vil vækste.

Så spørg dig selv: Når du til tops i Google med dine vigtigste søgeord? Eller er det på tide at ryste posen, så du ikke kun når til tops på Google, men også med din forretning generelt (hint: min erfaring siger mig, at de to hænger tit sammen).

Engang var det nok at bruge et par søgeord på dine blogindlæg. Det var mere simpelt (og faktisk ret nemt) at komme til tops i Google. Sådan er det ikke længere. Det er ikke nok længere, at du bare følger de (mange) generelle, gode SEO-råd, du får i øst og vest.

Derfor er det tid nu til at lave en solid SEO-strategi, der passer til lige præcis din forretning. En SEO-strategi, der udnytter dit indhold bedre og skaber mere og (bedre) trafik til din hjemmeside.

Du kan læse mere om mine pakker, om tankerne bag og om, hvad de kan gøre for dig og din forretning på siden her.

Få min hjælp

Mine tre pakker

Helbredstjek-pakken

Helbredstjekket er for dig, der brug for en plan for, hvad der skal gøres på din hjemmeside. Sådan at du kan få det optimale ud af dit arbejde og din tid med din hjemmeside. Og så du får mest muligt ud af din markedsføring og det indhold, der er på din hjemmeside.

Du får hjælp til at få ryddet op på din hjemmeside, så du kun har det indhold, der gavner dig, online. Og vi gør det muligt for Google at forstå dit indhold – og dermed nå ud til endnu flere potentielle kunder.

Med Helbredstjekkket får du blandt andet en komplet gennemgang af din hjemmeside, en arbejdsplan, der matcher dine behov og mål og selvfølgelig løbende adgang til sparring med mig. En SEO analyse af din hjemmeside.

Søgeordsanalyse-pakken

Søgeordsanalyse-pakken er til dig, som gerne vil nå ud til endnu flere potentielle kunder. Til dig, der ved, at du for at opnå netop dette, er nødt til at forstår præcist det behov, dine kunder har, så du kan dele netop denne viden med dem. Det er til dig, som ved, at du ikke har tid til at lave tilfældigt indhold mere.

Med den her pakke får du en prioriteret liste af søgeord, som danner rammerne om dine næste blogindlæg. Blogindlæg, som tiltrækker organisk trafik til din hjemmeside. Det vil sige strategisk indhold, der skaber relevant trafik (måned efter måned).

Med Søgeordsanalyse-pakken får du blandt andet søgeordsanalyser til 5 relevante ord eller søgninger for din forretning, videoer med forklaring på vigtigheden af en solid søgeordsanalyse, feedback på de sider, hvor du har benyttet dig af søgeordene.

SEO-samarbejdet

SEO-samarbejdet er til dig, der brug for en strategi for, hvordan du kan forbedre din synlighed på Google. Vi arbejder på en plan for at skabe bedre placeringer og mere relevant trafik til dig og din hjemmeside.

Samarbejdet er til dig, der har et godt udgangspunkt. Du har allerede tilfredse kunder i butikken, og dem vil du selvfølgelig gerne have flere af. Kort sagt så er SEO-samarbejdet til dig, der har brug for en strategi for at nå til næste niveau.

Jeg udarbejder en SEO-strategi, der fortæller dig præcist, hvilket indhold der skal skabes på hjemmesiden – som matcher det, dine kunder søger efter for at finde dig og dine ydelser. Så du ikke skal bruge tid og penge på tilfældigt indhold, som måske bliver indekseret af Google (eller måske ikke) og som måske bliver vist i søgeresultaterne for dine potentielle kunder (eller måske ikke). Med SEO-samarbejdet gør jeg det hele for dig, så du kan læne dig trygt tilbage og vide, at jeg har dig.

Lyder det her som noget for dig? Og har du brug for at høre lidt mere (og måske lidt dig helt fast på, hvilken en af pakkerne, der er den rigtige for dig?) Så book en afklaringssamtale med mig her og find den rette løsning for dig.

Særligt tilbud til dig, der før har arbejdet sammen med mig: Abonnér på din egen SEO-ekspert

Hvis du er SEO langt foran de andre, men har brug for en, der har din ryg
Har du brug for en samarbejdspartner, der spiller dig og månedligt serverer søgbare og relevante emner, du skal blogge om, – som dine kunder søger på. Og en, der har din ryg og følger dine data, så har jeg et særligt tilbud.

SEO er et ongoing arbejde. Noget, som du bliver ved med, at arbejde med – og forbedre – hvis du vil blive ved med at rangere højt på Google og blive set af alle de rigtige.
Derfor tilbyder jeg tidligere og nuværende kunder det, jeg kalder SEO-abonnementet.

Grunden til, at jeg kun tilbyder dette til mine tidligere og nuværende kunder er, at den type arbejde, som vi udfører her, kræver en del fundamentalt SEO-arbejde. Jeg bliver med andre ord din samarbejdspartner inden for SEO – som spiller dig god og månedligt serverer søgbare og relevante emner, du kan blogge om – emner, som dine kunder rent faktisk søger på. Jeg har din ryg og følger dine data nøje.

SEO-abonnementet findes både i en PRO-version og i en basisudgave. Læs mere om dem begge to her.

Pro-pakken

Med Pro-pakken gennemgår jeg blandt andet din Google Analytics og giver dig besked, hvis der er noget, der ændrer sig, som vi skal være opmærksomme på.

Jeg gennemgår din hjemmeside for fejl og mangler – og retter selvfølgelig de problemer, der er. Inkl. opdatering af din interne linkbuilding.

Jeg opdaterer din Google My Business-profil og poster 2 opslag i måneden herinde.

Du modtager hver måned en søgeordsanalyse til dit næste blogindlæg.

Og så kan du løbende informere mig om, hvad jeg skal være særligt opmærksom på i forhold til din hjemmeside og din trafik.

Hvert kvartal gør vi status.

 

Basis-pakken

Jeg gennemgår blandt andet din Google Analytics og informerer dig om ændringer, du skal være særligt opmærksom på, ligesom jeg gennemgår din hjemmeside for fejl og mangler og giver dig en udførlig liste herom.

Hver måned poster jeg 2 opslag på din Google My Business-profil.

Du kan løbende sende mig en mail og give mig besked, hvis der er noget særligt, du gerne vil have jeg er opmærksom på.

Hvert kvartal gør vi status.

 

Er du klar?

For hvis du hopper med ombord, så er vi to på en fælles mission fra nu af. En mission, der handler om, at du skal blive lagt mærke til – af de helt rette mennesker – ved at nå til tops på Google med de allervigtigste søgeord for din forretning.

For SEO virker. Det gør det virkelig (hvis du stadig ikke er overbevist, kan du læse, hvad tidligere kunder siger her).

Du kommer ikke sovende til resultaterne. Det er mine tidligere kunder heller ikke kommet. Det kræver en indsats fra dig. For selvom jeg er ekspert på mit område, så kan jeg ikke gøre det alene. Jeg har brug for din viden om dine kunder for at kunne tiltrække endnu flere kunder til din forretning.

Book en afklarende samtale

… og få svar på dine spørgsmål

Hvis det er første gang, du skal have hjælp til at skabe mere organisk trafik (gratis trafik) og til at få flere potentielle kunder på hjemmesiden, som ikke koster annoncekroner, så tænker jeg, at du har en masse spørgsmål. For hvor starter og slutter vi?

Hvis du før har fået hjælp til den her slags og måske er løbet ind i et af de bureauer, som har solgt dig noget, som på ingen måder har givet dig det, du troede, så kan jeg også forestille mig, at du har en masse spørgsmål.

Uanset hvordan din vej hertil har været, så vil jeg anbefale dig at booke en uforpligtende afklaringssamtale med mig. Her har jeg nemlig god tid til at svare på alle dine spørgsmål, så du kan finde ud af, om et samarbejde med mig er det helt rigtige for dig.

For jeg arbejder altså ikke med hovedet under armen – derfor skal jeg først forstå din forretning. 

SEOmentors arbejde

Det starter med en afklarende samtale, som er helt uforpligtende for dig.

Seomentorhanne.dk • Vestergade 10b, 1. sal, 8900 Randers • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2019