Seomentorens: 3 trins guide
– til at skabe mere og bedre trafik til din hjemmeside.

 

 

Den ultimative guide til dig, der gerne vil sælge mere til flere

 

3 trins guide
“Det her er jo altafgørende viden bag konvertering på hjemmesiden og hvilke kunder, der finder frem til ens hjemmeside. Jeg har arbejdet med SEO på min hjemmeside igennem flere år og har fået hjælp til det før. Nu har jeg (endelig) forstået, hvad jeg kan bruge Google Search Console til, og fået bekræftet hvor vigtigt det er at være knivskarp på, hvilke søgeord jeg vil findes på. Det har givet mig en liste af ting, jeg skal have ryddet op i og ud i på min hjemmeside, så det bliver flere af mine idealkunder, der finder frem til min hjemmeside. Og jeg har et overblik over, hvilke søgeord jeg skal arbejde med for at blive mere synlig for dem. Tak for en dejlig nem og fantastisk guide!”
Anne Pernille

Hanne for fanden. Det er jo en kongeliste, der kommer ud. Tak for den.
Janne

Guiden til mere og bedre trafii

Har du mange besøgende på din blog?
… som du tror du kan udnytte bedre?

Spørgsmålet er, om din trafik er relevant nok i forhold til det du sælger. Og i forhold til de kunder, som du er den bedste til at hjælpe?

Det skal vi da have kigget på. Skal vi ik?

Seomentorhanne.dk • Vestergade 10b, 1. sal, 8900 Randers • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2019