Lad os få den SEO snak

Hos mig starter vi altid med en snak.
En snak, hvor du i ro og mag kan fortælle mig, hvad din udfordring er og hvad du brug for hjælp til.

  • Vi finder ud af om vi to er et godt match.
  • Du får et indblik i, hvordan jeg arbejder.
  • Vi finder frem til, om det er SEO delen, der er det rigtige for dig, at starte med.
  • Du får svar på priser og betingelser.

Sidst, men ikke mindst får du sikkert nogle gode råd eller anbefalinger med på vejen. 

Jeg glæder mig til at få en snak med dig

lad os tage en snak - en seo snak
 
Det jeg virkelig har værdsat er din faglige ærlighed. Der var slet ingen “springe over hvor gærdet er lavest.” Det var meget mere en god vurdering af processen undervejs, hvilken retning går det nu i og hvad skal vi så have gjort, for at det bliver mest optimalt.
Jeg sidder tilbage med et stærkt produkt, som jeg slet ikke havde forestillet mig skulle ende så godt ud.
Efter samarbejdet er egen viden omkring SEO virkelig blevet forbedret. Dernæst har jeg fået mig en partner og en livline hos Hanne.
 
Katrina, Agno.dk

Det er bare guld værd at få svar på et spørgsmål, når der er noget, der driller. SEO er ikke altid helt let at gennemskue, så at kunne ringe til Hanne og ikke bare få et virkeligt kompetent svar, men også bonustips til at komme videre, er fantastisk.

Jeg kan varmt anbefale Hanne, og vender helt sikkert også selv tilbage.

Helle fra Hellebentzen.dk

Skal vi tage den snak allerede i dag?

Seomentorhanne.dk • Vestergade 10b, 1. sal, 8900 Randers • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2019