Afklaringssamtale

Lad os få en snak om SEO, om dig og om din forretning (og ikke mindst om, hvordan jeg kan hjælpe dig)

Hos mig starter vi altid med en snak. Det er vi nødt til. Sådan at jeg kan lære dig at kende – så du kan se, hvad jeg er for én – og så vi kan få startet på snakken omkring, hvordan vi arbejder med SEO her i butikken.

Jeg afsætter god tid til snakken, så du får rig mulighed for at fortælle mig om, hvilke udfordringer du har lige nu – og hvad du har brug for min hjælp til.

Du får et indblik i, hvordan jeg arbejder med SEO og jeg fortæller dig selvfølgelig også om priser, betingelser og meget mere.

 

Det er vigtigt, at vi er helt rigtige for hinanden – for det, vi skal i gang med nu, er vigtigt. Det er fundamentet for din forretning mange år frem. Derfor har du brug for de helt rigtige samarbejdspartnere i dit hjørne. Og hvis det er mig, lover jeg dig, at du har mig 100%.

Hvis vi to ikke er det rette match, så sender jeg dig selvfølgelig videre til en, der kan hjælpe dig. 

Jeg glæder mig til at snakke med dig og lære dig og din forretning meget bedre at kende.

Lad os få en snak om din forretning

Book en tid i min kalender og svar på nogle få spørgsmål, så vi kan komme i gang, her.

Seomentorhanne.dk • Haraldshus, Haraldsvej 60, 1. sal, lokale 323, 8960 Randers SØ • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2022