Hanne Østergaard logo

Jeg googlede mig til succes

De resultater, jeg har skabt for mig selv gennem årene, skaber jeg for mine kunder den dag i dag. Og jeg elsker det!
For 13 år siden købte jeg en webshop. Det var et rigtigt håndværkertilbud, og jeg kastede mig ud i det uden at kende gamet. Resultatet blev, at jeg brugte penge, men ingen tjente. Til sidst sagde både min mand, min revisor og min bank: ”Det går ikke længere!”
Noget måtte gøres. Jeg traf den beslutning, at jeg ville fortsætte forretningen uden at det skulle koste mig andet end min tid. Det blev et endegyldigt farvel til dyrt købte annoncer og et goddag til solidt SEO-arbejde, der hjalp mig til at rette mit tilbud præcist efter dét, der blev efterspurgt. Uafhængigt af sociale medier fik jeg i løbet af et halvt år vendt skuden. Der blev skabt trafik. Der kom kroner i kassen.
Jeg ved, hvor ondt det gør, når der ikke kommer kunder i butikken. Jeg ved, hvor frustrerende det er, fordi man ved, at ens viden og ens produkter kan løse målgruppens problemer. Man kan løbe nok så stærkt og sætte en masse i værk, men hvad hjælper det, når det ikke er rigtige?
Tiltræk flere kunder
Jeg indså at guldet ligger i Google. 
Da jeg begyndte at bygge min forretning på et konkret datagrundlag og bruge data til at skabe værdifuldt indhold til mine potentielle kunder, så kom trafikken og dermed de betalende kunder. Fordi dét, de søgte, var dét, de fandt hos mig. Den viden bruger jeg i dag. Jeg har gjort den til min forretning. Dét med at forstå trafikken – hvordan man retter ind efter den, arbejder sammen med den og bedst udnytter den. Det giver så meget mening, og det skaber store resultater, igen og igen.

Få hjælp til at blive synlig på Google og tiltræk kunder

Når du indgår et samarbejde med mig, får du helt konkret hjælp til at blive synlig på Google og skabe trafik, der konverterer. Du skal være indstillet på et tæt og længerevarende forløb, som kræver lydhørhed, nysgerrighed og vilje til at ryste din markedsføringspose godt og grundigt. Jeg glæder mig til at rykke dig ind i en helt ny forretningsforståelse.
Book en samtale
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrossmenu