Om Hanne

Jeg har stået der, hvor du står nu. Så jeg ved, hvad der skal til

Og jeg vil vise dig vejen. Så du kan nå ud til de mennesker, du kan hjælpe. De mennesker, der kan nyde godt af dine produkter eller ydelser.

Det kræver, at de ved, du er der. Det er det, SEO kan.

Om Hanne

Jeg har været selvstændig siden 2011. Før jeg blev SEO-mentor Hanne, drev jeg webshoppen Svanebutikken.dk. Min webshop blev først en succesfuld webshop, da jeg stoppede alle mine adwords annoncer. Jeps, du læste rigtigt (gisp). Jeg drev en webshop uden adwords annoncer og endda med stor succes. Det er en længere historie, og den vil jeg rigtig gerne dele med dig, når vi tales ved.

Men essensen af den er, at jeg fandt ud af, hvordan man bygger en stærk og succesfuld forretning på et solidt fundament af SEO (uden dyre annoncekroner).

Jeg brænder for at finde løsninger, der skaber trafik og kunder – til mine kunder

Jeg er SEOmentor. Og jeg arbejder med SEO og konverteringsoptimering. Det lyder fancy. Det, det i virkeligheden betyder, er, at jeg bruger min tid på at finde løsninger, når jeg går på arbejde.

Jeg finder løsninger til dig, der gerne vil lære at tiltrække flere af de rigtige kunder online. Og til dig, der lige nu oplever, at du ikke får så mange besøgende og kunder, som du plejer. Det skal vi da have gjort noget ved. Og det kan vi faktisk gøre noget ved.

Du kan bruge mig til at tiltrække mere (og bedre) trafik til din hjemmeside ved hjælp af struktureret SEO-arbejde. Du kan lære mig bedre at kende på siden her.

Få min hjælp og læs om mine pakkeløsninger her.

Du får en bundærlig og reel jyde med på dit hold (og en masse andre kloge hoveder med som bonus)

Når jeg arbejder med SEO for mine kunder, er jeg altid helt ærlig. Du er ikke tjent med andet. Og jeg ved, at rigtig mange virksomhedsejere har brændt nallerne, fordi de er blevet lovet guld og grønne skove. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved præcist, hvor det er mine spidskompetencer er.

Vi kan godt tale om SoMe, content marketing og meget andet – men det, jeg er rigtig god til, er og bliver SEO. Så det er der, jeg vil lægge mit fokus, hvis vi to skal arbejde sammen. Det betyder ikke, at vi ikke skal arbejde med alt det andet – selvfølgelig skal vi det – jeg ser på helheden. På den måde, at jeg samarbejder med en masse dygtige eksperter i mit netværk, som er gode til noget andet end SEO. Så du når hele vejen rundt.

Jeg ved, hvem jeg skal ringe til – derfor får du ikke bare mig med på holdet, du får også adgang til hele mit netværk af dygtige folk.

SEO behøver ikke være svært – derfor snakker jeg jysk, når det handler om SEO

Det handler i bund og grund om at rydde op og støve af. Præcis ligesom, når du får gæster derhjemme. Så skal der se ordentligt ud. Det samme gælder, når dine potentielle kunder besøger din hjemmeside. Der skal se ordentligt ud.

Derfor skal du kun have det indhold, der gavner dig. Indhold, som gør det muligt for Google at forstå dig, din side og din forretning. På den måde kan du nå ud til endnu flere af de helt rigtige. I stedet for at skyde med spredehagl og måske eller måske ikke ramme noget som helst.

At SEO skal være til at forstå ligger mig meget på sinde. Fordi der er alt for mange derude, som får hjælp af eksperter som mig selv – uden at forstå, hvad der egentlig foregår i kulissen.

Derfor starter jeg altid med at tage en snak med mine kunder om, hvad SEO egentlig er, om SEO giver mening i kundens branche, og hvorfor det egentlig er vigtigt, at Google forstår dit indhold. For de fleste ved nok godt, det er vigtigt. Men de færreste ved, hvorfor.

Det vil jeg gerne gøre mit til at sætte fokus på.

Om SEOmentor Hanne

Jeg giver dig arbejdsro

Så du kan fokusere på det, du gør allerbedst. Det, der også skal til, for at du kan få kunder i butikken og gøre dem glade og tilfredse.

Jeg er selv virksomhedsejer – og jeg har også prøvet at drive en webshop – derfor ved jeg, at der er nok punkter på din to do-liste.

Sådan arbejder SEOmentorhanne

Med mig som samarbejdspartner slipper du for at ligge vågen om natten over …

  • at der ikke kommer kunder nok ind i forretningen (både fra Google og via andre kanaler).

 

  • at have købt SEO ude i byen – uden egentlig at vide, hvad du har fået for dine penge. Det eneste, du ved med sikkerhed, er, at du i hvert fald ikke kan se det på antallet af ordrer.

 

  • fine statistikker, du får fra dit bureau (men som du også kan se ikke giver kunder).

 

Jeg brænder for, at du ikke skal bekymre dig om noget af det her – det er der, jeg kommer ind i billedet.

For helt ærligt: Jeg elsker det her arbejde.

At finde søgeord, skabe organisk trafik, at lægge en SEO-strategi – der findes ikke noget bedre i min verden (sådan har du det sikkert også med det, du gør).

Min mission er, at vi alle sammen skal gøre de ting, hvor vi skinner allermest. Det bliver vi både gladere af – samtidig med at resultaterne også bliver derefter.

Nu er det din tur. Er du klar til at tiltrække flere kunder?

Det var lidt om mig. Jeg glæder mig til at lære dig endnu bedre at kende. Det kribler faktisk allerede i mig for at komme i gang med at hjælpe dig. Fordi jeg ved, at vi i fællesskab kan sørge for, at du bliver set af de helt rigtige mennesker – og får den trafik, du fortjener.

Er du klar? Så book en afklarende samtale med mig her, og find ud af, om vi er det rette match.

Seomentorhanne.dk • Haraldshus, Haraldsvej 60, 1. sal, lokale 323, 8960 Randers SØ • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2022