Hanne Østergaard logo

Om Hanne

Jeg har stået der, hvor du står nu. Så jeg ved, hvad der skal til for at skabe resultater.

Jeg vil vise dig vejen

Så du kan nå ud til de mennesker, du kan hjælpe. De mennesker, der kan nyde godt af dine produkter eller ydelser.

Det kræver, at de ved, du er der. Det er det, SEO kan.

Jeg har været selvstændig siden 2011. Før jeg blev SEO-mentor Hanne, drev jeg webshoppen Svanebutikken.dk. Min webshop blev først en succesfuld webshop, da jeg stoppede alle mine adwords annoncer. Jeps, du læste rigtigt (gisp). Jeg drev en webshop uden adwords annoncer og endda med stor succes. Det er en længere historie, og den vil jeg rigtig gerne dele med dig, når vi tales ved.

Men essensen af den er, at jeg fandt ud af, hvordan man bygger en stærk og succesfuld forretning på et solidt fundament af SEO (uden dyre annoncekroner).
om Hanne - SEOmentorhanne

Jeg finder løsninger, der skaber trafik og kunder

Jeg er SEOmentor. Og jeg arbejder med SEO og konverteringsoptimering. Det  betyder, er, at jeg bruger min tid på at finde løsninger, der skaber trafik og kunder.

Jeg hjælper virksomheder, der vil lære at tiltrække flere af de rigtige kunder online. 
Du kan bruge mig til at tiltrække mere (og bedre) trafik til din hjemmeside ved hjælp af struktureret SEO-arbejde og konverteringsoptimering.

Du får en bundærlig og reel jyde med på dit hold

Når jeg arbejder med SEO for mine kunder, er jeg altid helt ærlig. Du er ikke tjent med andet. Og jeg ved, at rigtig mange virksomhedsejere har brændt nallerne, fordi de er blevet lovet guld og grønne skove. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved præcist, hvor det er mine spidskompetencer er.

Vi kan godt tale om SoMe, content marketing og meget andet – men det, jeg er rigtig god til, er og bliver SEO. Så det er der, jeg vil lægge mit fokus, hvis vi to skal arbejde sammen. Det betyder ikke, at vi ikke skal arbejde med alt det andet – selvfølgelig skal vi det – jeg ser på helheden. På den måde, at jeg samarbejder med en masse dygtige eksperter i mit netværk, som er gode til noget andet end SEO. Så du når hele vejen rundt.

Jeg ved, hvem jeg skal ringe til – derfor får du ikke bare mig med på holdet, du får også adgang til hele mit netværk af dygtige folk.

SEO hjælp

SEO behøver ikke være svært – derfor snakker jeg jysk, når det handler om SEO

Det handler i bund og grund om at rydde op og støve af. Præcis ligesom, når du får gæster derhjemme. Så skal der se ordentligt ud. Det samme gælder, når dine potentielle kunder besøger din hjemmeside. Der skal se ordentligt ud.

Derfor skal du kun have det indhold, der gavner dig. Indhold, som gør det muligt for Google at forstå dig, din side og din forretning. På den måde kan du nå ud til endnu flere af de helt rigtige. I stedet for at skyde med spredehagl og måske eller måske ikke ramme noget som helst.

At SEO skal være til at forstå ligger mig meget på sinde. Fordi der er alt for mange derude, som får hjælp af eksperter som mig selv – uden at forstå, hvad der egentlig foregår i kulissen.

Derfor starter jeg altid med at tage en snak med mine kunder om, hvad SEO egentlig er, om SEO giver mening i kundens branche, og hvorfor det egentlig er vigtigt, at Google forstår dit indhold. For de fleste ved nok godt, det er vigtigt. Men de færreste ved, hvorfor.

Det vil jeg gerne gøre mit til at sætte fokus på.
Tiltræk flere kunder

Jeg giver dig arbejdsro

Så du kan fokusere på det, du gør allerbedst. Det, der også skal til, for at du kan få kunder i butikken og gøre dem glade og tilfredse.
Med mig som samarbejdspartner slipper du for at ligge vågen om natten...

Jeg brænder nemlig for, at du ikke skal bekymre dig. 

For helt ærligt: Jeg elsker det her arbejde. 
At skabe mere organisk trafik, der konverterer kunder. Der findes ikke noget bedre i min verden (sådan har du det sikkert også med det, du gør).

Min mission er, at vi alle sammen skal gøre de ting, hvor vi skinner allermest. Det bliver vi både gladere af – samtidig med at resultaterne også bliver derefter.
Er du klar? Så book en afklarende samtale med mig her, og find ud af, om vi er det rette match.
Ja tak - lad os få en snak
Copyright © 2023 All Rights Reserved
magnifiercrossmenu