Hanne Østergaard logo

SEO-pakken er et samarbejde

Et ordentligt SEO-arbejde kræver grundig analyse, en klar strategi og vedholdende arbejde. Det er ikke et quick fix, men snarere en proces, der positionerer dig som ekspert på Google. 
jeg er din SEO ansvarlig

Vi bygger en stærk online forretning, du kan leve godt af

Det handler om at have svar parat på de rigtige kunders problem og være dén, der har løsningen. Med struktureret SEO-arbejde og konverteringsoptimering kommer du til at tiltrække mere og bedre trafik, som konverterer kunder.
Det får vi styr på med SEO-pakken.
Hvordan deler du din viden?

Er SEO-pakken for dig?

Hvis du er ekspert inden for dit område og ønsker at markedsføre dig på en anden og mere sikker måde, end du gør i dag, så er SEO-pakken helt sikkert noget for dig. 
Der skal graves dybt og kigges bredt, men bare rolig – jeg får styr på det hele, så Google kan finde og forstå dig – og ikke mindst sende alle de rigtige kunder i din retning.

Spild ikke tiden på at famle dig frem

Lige nu sidder din målgruppe og leder efter netop dét, du tilbyder – den trafik må du ikke gå glip af.
Med SEO-pakken får du hjælp til at skabe det indhold, dine kunder efterspørger, og dermed undgår du at bruge tid og kræfter på tilfældigt skrivearbejde, som alligevel ikke gør nogen forskel i din forretning.

Afsættet for vækst i din forretning

De første tre måneder er afgørende. Derfor har jeg skabt en SEO-pakke, som tilgodeser alt det, vi skal have på plads, inden du kan stå helt skarpt over for Google og dermed tiltrække mere relevant trafik.

SEO-pakken

Med SEO-pakken får du en plan for, hvordan du kommer fra A til B. En plan, som er skabt ud fra tal, data og viden om dine kunder. Det betyder, at du slipper for at teste, afprøve og forsøge dig igen og igen med opgaver, der alligevel ikke får dig tættere på dit mål. 
I stedet kan du gå målrettet efter dét, der virker. Og dét, der skaber trafik og kunder.
Eksempel på indhold i SEO-pakken:
Gennemgang af hjemmesiden med fokus på målgruppen, produkterne og konverteringerne
Skræddersyet SEO-strategi baseret på efterspørgslen, markedet, konkurrenterne
Søgeordsanalyse med afsæt i kunderejsen
Implementing af SEO-strategien
Sparring og samtaler 
Varighed: 3 måneder

En langsigtet strategi, der vækster din forretning

At arbejde med SEO er en langsigtet strategi, som bliver ved med at arbejde for dig. Din succes vil ikke afhænge af de sociale mediers algoritmer eller tilfældige forsøg på at give målgruppen noget, de måske kan bruge. Du skaber relevant indhold baseret på data. Du ejer alt. Intet er gætværk.
Efter den indledende proces er det op til dig, om du vil tage rejsen videre alene, eller om du vil give mig rorpinden, så du kan passe dét, du er bedst til.
hjælp til seo arbejdet

Derfor skal du vælge mig som din SEO-mentor

Når du vælger at samarbejde med mig, får du ikke blot en standard SEO-service, men en strategisk partner, der forstår din forretning dybt. 
Sammen skaber vi relevant trafik, konverterer data til værdifuldt indhold og positionerer dig som den foretrukne ekspert i din branche. 
Du bliver synlig, elsket og værdsat af både dine kunder og Google.

Lad os starte med at tage en snak

Hos mig booker du et møde direkte i min kalender. Jeg beder dig besvare nogle spørgsmål, så jeg forud for vores første samtale kan være helt skarp på dine behov. Jeg glæder mig til at vækste din forretning gennem solidt SEO-arbejde.
Book en samtale
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrossmenu