Søgeordsanalyse-pakken

Forstå præcis hvilket behov dine potentielle kunder har, så du kan dele din viden med dem – og derigennem skabe gratis trafik til din hjemmeside – og mere salg.

Søgeordsanalyse-pakken er til dig, der vil skabe det indhold, som dine potentielle kunder rent faktisk efterspørger – i stedet for at bruge (alt for meget) tid på at lave tilfældigt indhold, der overhovedet ikke giver de ønskede resultater.

SEO der skaffer flere kunder og mere omsætning er ikke et Quick fix

SEO der virker sker ikke henover natten.

Det er der desværre bare mange “SEO-eksperter”, der prøver at sælge det som.

Det kan være, at du har været forbi et bureau, der lover guld og grønne skove, men hvor du aldrig helt kunne få øje på hverken guld – eller de grønne skove.

Det kan også være, at du ikke rigtig har fået taget fat på det der med SEO, men at du rigtig gerne vil være synlig på google.

Det kan være, at du har lært lidt om SEO – på kurser eller bare diverse tips og tricks – men du forstod det måske ikke rigtigt, og du fik i hvert fald heller ikke implementeret noget særligt på hjemmesiden – og ærlig talt har du simpelthen mistet overblikket over, hvad du skal stille op med din SEO – og du er måske endda endnu mere forvirret, end da du startede.

Måske bruger du lige nu alt for meget både tid, energi og penge på synlighed via de sociale medier og på annoncering.

Alt sammen uden de resultater, du havde forventet.

 

Søgeordsanalyse-pakken er til dig, der gerne vil gøre det rigtigt

Vil du se din indsat med SEO resultere i både mere (gratis) trafik – og flere betalende kunder?

 

Det kræver, at der bliver lagt den helt rigtige strategi. Den strategi lægger vi sammen i Søgeordsanalyse-pakken.

Ved at gøre en indsats nu, kan du altså invitere flere kunder indenfor på din hjemmeside – uden at du behøver at være på hele tiden.

Når du gerne vil have flere potentielle kunder ind på din hjemmeside

Du får hjælp til at finde de rette søgeord – det vil sige præcis det, som dine potentielle kunder søger efter på google.

Du får hjælp til, helt nøjagtigt, hvordan du skal opbygge dine sider, så google kan forstå dit indhold – og sende dig til tops i søgeresultaterne.

Du får hjælp til at få optimeret din hjemmeside – så google bliver tilfreds, og giver dig de resultater du fortjener.
Du får hjælp til at få optimeret det indhold du allerede har skabt til hjemmesiden, så det kan komme ud og skabe trafik og synlighed på ny.
Du får hjælp til at skaffe mere organisk trafik fra Google, så du ikke skal være afhængig af (dyr og tidskrævende) annoncering.
Søgeordsanalyse pakken
Lise Halskov Onlinehaj

... når vi arbejder med søgeord

“Jeg får flere og flere henvendelser fra kunder, der har fundet frem til mig på Google, og det føles som om, jeg har fået en ekstra motor koblet på min markedsføring.” Læs mere om mit samarbejde med Lise, og find hele udtalelsen her.

Ekstramor Janne får ordet

... når vi arbejder med søgeord

“Samarbejdet med Hanne har resulteret i, at antallet af henvendelser er steget markant.” Læs mere om mit samarbejde med Janne, og find hele udtalelsen her.

Søgeordsanalyse-pakken er gennemtestet og skabt for, at du kan få mest ud af min viden og erfaring – og tilrettelægges specielt til dig og din forretning

Sælger du din viden online – som fx. mentor, coach eller underviser kan det være, at det er vigtigt for dig:

At du fastholder din position, som eksperten på markedet – eller at du bliver den, der er eksperten fremover
At du kan skrive mere om det, der optager dig – og at det samtidig kan drive flere potentielle kunder ind i din forretning

At du kan slippe af med de dyre facebookannoncer og fokusere på det, der giver mening

At du kan få den rigtige hjælp, når du har brug for det – og at du også får hjælp til alt det, der skaffer kunder ind på hjemmesiden, men som du ikke anede, at du skulle have styr på.
At den tid du bruger på din SEO giver mening, fordi du ved, at du giver dine kunder det, de efterspørger – og det giver grobund for at de senere kan blive til betalende kunder i din forretning.
SEOmentor Hanne

Du får de bedste resultater med din Søgeordsanalyse-pakke, når du:

har en eksisterende hjemmeside, som allerede giver dig glade kunder – og gerne vil have endnu flere besøgende ind på din hjemmeside.

kan skrive mere om det, der optager dig – og at det samtidig kan drive flere potentielle kunder ind i din forretning.

sørger for at implementere de elementer, som du bliver præsenteret for gennem søgeordsanalyse-pakken – så det kan komme ud og skabe værdi for dig (og dine kunder).
Lad os finde de bedste søgeord til dig og din forretning

Du får følgende i søgeordsanalyse-pakken:

1:1 online møde, hvor vi sammen prioriterer og vælger de vigtigste søgeord for dig og din forretning

Søgeordsanalyse på 5 ord/emner/søgninger

Udførlig søgeordsskabelon pr. søgeord, der indeholder:

  • Fokus søgeord
  • Anbefaling til url
  • Relaterede søgeord
  • Relevante spørgsmål (hvis der er nogen) til søgningen
  • Link til de 3 artikler, der ligger nr. 1,2 og 3 på Google
  • SEO optimeret skabelon – sådan gør du…
  • Mulighed for feedback på 1 eller 2 sider skrevet på baggrund af søgeordsanalysen
Arbejdsskabelon for søgeordsanalysen
Med alt dette i hånden har du en fuldstændig skræddersyet køreplan for, hvad det er du skal gå i gang med at skrive – eller sende videre til en tekstforfatter – for at få flere besøgende og større omsætning via Google.

SEO-mentor Hanne

Mit navn er Hanne. Jeg er en bundærlig (måske nogle gange for ærlig) nordjyde, der har begge ben placeret i den jyske muld – og ikke lader sig imponere over en masse smarte tips og tricks.

Jeg har været hele SEO-møllen igennem – smidt mine penge efter et SEO-bureau, der tog røven på mig og aldrig leverede noget som helst, jeg kunne forstå eller få værdi ud af.
Jeg satte mig for at lære det der med SEO – og det gjorde, at den webshop, jeg ejede voksede sig stor nok til, at jeg kunne sælge den med fortjeneste – alt sammen på baggrund af SEO – altså uden brug af annoncekroner.

Nu arbejder jeg udelukkende som SEO-mentor, hvor jeg hjælper små virksomheder og soloselvstændige til mere (gratis) trafik og større omsætning.

Jeg hjælper mine kunder med at skabe succes – og jeg bruger SEO som værktøj og guideline til at få det til at lykkes.

Flere besøgende og mere salg?

Når vi arbejder sammen, så arbejder vi ikke bare for at få dig til tops på Google – vi arbejder også på at få dig til tops i din forretning – helt generelt – min erfaring siger mig nemlig, at de to tit hænger sammen.

Med søgeordsanalyse-pakken skaber du det indhold, som dine kunder søger efter.
Det betyder, at du får mulighed for at blive den allerførste, der giver dine kunder svar på de udfordringer, de lige nu sidder og kæmper med.

Og så kan du være helt sikker på – jeg slipper dig ikke før, jeg er helt sikker på, at du har overblik over din søgeordsanalyse – og ved præcis hvad du skal gøre nu.

Seomentorhanne.dk • Haraldshus, Haraldsvej 60, 1. sal, lokale 323, 8960 Randers SØ • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2022