Søgeordsanalyse pakken

Skriv blogindlæg der tiltrækker flere af de rigtige kunder

Søgeordsanalyse-pakken er gennemtestet og skabt for, at du kan få mest ud af min viden og erfaring – og tilrettelægges specielt til dig og din forretning

Søgeordsanalyse pakke er for dig

… der vil skabe det indhold, som dine potentielle kunder rent faktisk efterspørger – i stedet for at bruge (alt for meget) tid på at lave tilfældigt indhold, der overhovedet ikke giver de ønskede resultater.

Når det ser sådan ud lige nu…

Hovedet fuld af gode ideer til blogindlæg, men aner ikke hvilket emne du skal vælge. Fordi du bare ikke vil bruge krudtet på noget, som måske alligevel ikke skaber værdi for potentielle kunder

Du har måske oplagte emne, men endnu ikke en ide om hvad blogindlægget skal indeholde, for at sikre dig, at du får det med, som kunden søger efter

Du ved godt at du “bare” skal skrive blogindlæg men har endnu ikke knækket koden og fundet frem til, hvordan du gør det med SEO delen. Igen du har bare ikke tiden til at forsøge dig frem.

Du er måske ikke 100 % sikker, hvordan du sikre dig at du får nævnt søgeordet nok (hvis det overhovedet er det man gør nu om dage) Google ændre jo på alt.

Og kunne du slippe af med Facebook annoncer og lære at tiltrække kunder på dine mega gode blogindlæg… nå ja og fokusere på alt det andet, der giver mening.

Sådan kommer det til at se ud, når du sætter dig til tastaturet og skal skrive det næste blogindlæg:

Du får hjælp til at finde de rette søgeord – det vil sige præcis det, som dine potentielle kunder søger efter på google.

Helt præcist får du 6 emner (ord eller sætninger) til de næste 6 blogindlæg

Du får et skræddersyet pdf-dokument pr. søgeord (ord eller sætninger), så du ved præcist hvad du med fordel også skal skrive om i blogindlægget.

Lad mig bare sige, du kommer til at elske dette pdf-dokument. (hvis du gerne vil se, hvordan sådan en størrelse kan se ud, så send mig en besked i formularen herunder)

Du får undervisning og sparring på hvordan du skal forstå dine potentielle kunders søgeintentioner, som er et vigtigt parameter, når du skal skrive.

i

Du får hjælp til, helt nøjagtigt, hvordan du skal opbygge dit blogindlæg, så Google kan forstå – og kan give dig de resultater, du fortjener.

Du får undervisning og sparring på, hvordan du sikre dig at dine blogindlæg er SEO-venlige. Sagt med andre ord: Google kommer til at elske dine blogindlæg… og det betyder at dine kunder kan finde dig via Google.

Helt konkret får du:

Søgeordsanalyse med 6 nøje udvalgte ord/sætninger, du skal bruge i dit blogindlæg.

Pdf-dokument for hvert enkelt søgeord/sætning med: Fokus søgeord, anbefaling til url, relaterede søgninger, relevante spørgsmål til søgningen + SEOmentorens ord om hver enkelt emne.

SEO-optimeret skabelon til et SEO optimeret blogindlæg

Video med step by step forklaring på, hvordan du får implementeret Søgeordsanalysen i dit blogindlæg

Mulighed for feedback på 1 eller 2 sider inden for 14 dage efter afleveringen af søgeordsanalysen. Du får feedback på mail.

Arbejdsskabelon for søgeordsanalysen

Du får de bedste resultater med din Søgeordsanalyse-pakke, når du:

Du har en eksisterende hjemmeside, som allerede giver dig glade kunder – og gerne vil have endnu flere besøgende ind på din hjemmeside.

Du kan skrive mere om det, der optager dig – og at det samtidig kan drive flere potentielle kunder ind i din forretning. (ellers kender jeg henvise til nogle gode tekstforfattere, der kan hjælpe)

Når du sørger for at implementere de elementer, som du bliver præsenteret for gennem søgeordsanalyse-pakken – så det kan komme ud og skabe værdi for dig (og dine kunder).

Arbejdsskabelon for søgeordsanalysen
Vilkår og Betingelser

Jeg har gjort det nemt for dig at gøre det du er bedst til. Nemlig at formidle din viden til potentielle kunder, der gør dem parate til at vælge dig. Og når først blogindlægget er online, så kan du gå videre til næste opgave, fordi blogindlægget nu arbejder for dig.

Ikke inkluderet i pakken:

  • Tekst til de 6 emner
  • SEO-optimering af hjemmesiden generelt

Forudsætninger:

  • Adgang til Google Analytics
  • Adgang til Google Search Console

Din leverandør og sparringspartner:

Hanne Østergård, Business og SEOmentor

Jeg hjælper mine kunder med at skabe mere og bedre trafik fra Google. Trafik der skaber kunder. Det er uden dyre annoncekroner og 1000 timer på de sociale medier.

Fordi vi sammen arbejder med SEO.

SEOmentor Hanne

Vil du vide mere om Søgeordsanalyse pakken?

Besvar følgende spørgsmål, så sender jeg svar til dig direkte til din indbakke

Seomentorhanne.dk • Haraldshus, Haraldsvej 60, 1. sal, lokale 323, 8960 Randers SØ • kontakt@hanneoestergaard.dk • CVR: 33550936 • Copyright 2022