Hanne Østergaard logo

"Viden og redskaberne til at løse opgaverne in house"

Udfordringen for Louise

"Vi havde brug for at optimere vores hjemmesidesystem og webshop, optimere vores markedsføringsplan inkl. optimering af kunderejsen på webshoppen og uddanne os selv bedre, så vi er bedre rustet til at møde eksterne samarbejdspartnere. Dertil at løse flere administrative opgaver in house for et bedre overblik.
Dette skal vi gøre for at lave en god fremtidig plan og strategi".

Sådan skabte vi resultaterne sammen

En opdateret hjemmeside og markedsføringsplan ift. specifik kundetype, som du har hjulpet os frem til.
En meget større forståelse for hvad der sker på backend, så jeg ved hvad jeg skal kræve af de forskellige eksterne samarbejdspartnere.
Jeg kender vores retning, så jeg kan med ro i sindet sige ja tak og nej tak til det der kommer ind fra siden.

Der var ofte brug for at sidde ved siden af hinanden og kigge på den samme skærm og/eller udfordring. 

Det fungerer godt at det kombineres med online sessioner, fordi det indimellem er lidt meget at tage ind og der er mange opgaver der skal løses sideløbende.

Louise´s anbefaling

"Det bedste ved at lade dig hjælpe med en opgave er at du godt tør stille irriterende spørgsmål, du kalder en spade for en spade og så forklarer du alting med ord man forstår. Og så ved du godt at du præsenterer en branche, der indimellem er til at få grå hår af, og med det in mente forklarer du igen tingene, så det er til at forstå".

"Det har været utrolig spændende, til at få grå hår af og samtidig meget lærerigt".

Vil du anbefale mig til andre?

"Ja det vil jeg til enhver tid! Fordi det er en virkelig god kombination af konkret SEO- og markedsførings arbejdet og så business mentor delen. Det føles trygt selvom det er ukendt land - det formår du på en ganske særlig måde".

Har du spørgsmål til SEOmentorhanne

På godt jysk betyder det, at Jernbede.dk nu kan fokuserer på, at tiltrække kunder

For nu er alle i teamet klar over retningen for virksomheden. Og Louise har en skræddersyet strategi for væksten af Jernebde.dk


Udfordringen er altid at prioriteret opgaverne og vide, hvilke opgaver der giver det bedste og hurtigst resultater. Det ved Louise nu. Og har en plan, der holder hende på sporet.

Brug for hjælp?

Hvis du ligesom Louise gerne vil have hjælp til at vækste din online forretning og skabe resultater, så book en afklaringssamtale med mig her.
Ja tak - lad os få en snak
Copyright © 2024 All Rights Reserved
magnifiercrossmenu