Udtalelser

Jeg arbejder med de sejeste kunder – og sammen skaber vi resultater, der kan ses og måles på bundlinjen.

 

 Lise har fået en skræddersyet SEO strategi

… der præcist beskriver, hvad og hvordan hun skal gøre – for at tiltrække den trafik, der skaber kunder til hendes forretning.
Lyt med her og få Lises version, at de resultater vi sammen har skabt.

Lise Halskov fra Onlinehaj.dk

Udtalelse fra Bettina Vestergaard

Hanne er pædagogisk..… og jeg anbefaler hende gerne til alle selvstændige, der ønsker en seo-optimeret hjemmeside, der sælger produkter og ydelser pga. det gode indhold og ikke annonceringen.

“Ved at bruge Hanne til mine SEO-opgaver har det frigivet mig tid til mine kerneydelser. … det giver mig tryghed at vide, at Hanne tager sig professionelt af opgaven.”

 

Bettina Vestergård fra Skilsmissekonsulenten.dk

 
Trine -mailchimp ekspert

Det aller bedste ved Hanne er, at hun forklarer hvor simpelt det egentlig er, og at hun har udarbejdet en to-do liste til mig, så jeg ikke spilder min tid.

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO….”

Hanne har givet mig overblik over, hvad jeg skal arbejde med for at løfte min SEO, og jeg har endda
fået en helt specifik plan at arbejde efter. Det gør, at jeg kun skal bruge min tid på noget helt specifikt i
forhold til min SEO og ikke bruge tid på, at finde ud af hvad jeg skal gøre.

 
Jeg er tidligere blevet lovet ‘guld og grønne skove’,

når jeg har har været i kontakt med bureauer, men Hanne lover ikke mere end hun kan holde og hun er bund ærlig. – SEO virker ikke fra den ene dag til den anden og hun (eller nogen andre) kan ikke love specifikke resultater indenfor x-antal mdr.

 

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO, specielt små
og mellemstore virksomheder, hvor mange opgaver ikke har en specialist ansat til formålet.

Trine Tømmerås

www.trinetoemmeraas.dk

Udtalelse fra Helene Rosendahl

Inden jeg kontaktede Hanne havde jeg udfordringer med, at nogle af mine vigtige søgeord faldt længere ned i Googles søgemaskine, hvilket betød at antallet af besøgende på min hjemmeside også faldt.

Det var virkelig irriterende, da jeg har lært noget om søgemaskineoptimering, og jeg har skrevet artikler hvor mine søgeord bruges. Jeg har tidligere haft mange besøgende på min hjemmeside, så jeg
forstod ikke hvorfor det gik ned ad bakke.

I min samtale med Hanne stod det hurtigt klart for
mig at Hanne vidste præcis, hvor hun skulle tage fat, for at finde ud af hvad årsagen var.

Hanne er så skøn at få hjælp af, fordi hun på den ene side er super skarp og analytisk til at diagnosticere det tekniske, og samtidig forklarer og taler i et sprog jeg kan forstå, så jeg selv kan komme videre.

Hanne er derudover så rolig, inspirerende, og jeg oplevede en kæmpe stor og ægte interesse for at jeg fik ro på, og at min hjemmeside spiller max.

Sidder du og bakser med din søgemaskineoptimering, uden at vide hvad du præcis skal tage fat i, så vil jeg virkelig anbefale dig også at tage fat i Hanne.

Helene Rosendahl

Rosendahlcoaching.dk

Udtalelse fra Smilla Lyngaard

Jeg har flere salg af mine bøger.

Min hjemmeside er meget mere simpel at gå til. Læseren kan nemmere finde den rette hjælp.

Når jeg skriver blog indlæg ved jeg hvad jeg skal have fokus på ift at de også kan findes i google.
Du gør det komplicerede simpelt og taler i et sprog som er til at forstå. Det er nemt og lige til at gå til de ændringer og forandringer du foreslår…fordi det giver en fantastisk ro og overblik at have dig inde over min hjemmeside.

Smilla Lynggaard

Smillalyngaard.dk

 
camillla frøjk

På under 14 dage har jeg fået overblik over problemer i prioriteret rækkefølge og kan komme i gang med at optimere min hjemmeside.

… efter relaunch af amazingmind.dk og en halvhjertet SEO-indsats havde jeg mistet overblikket og brug for seriøs oprydning på min hjemmeside. Og mest af alt en ekspert, der helt præcist kunne skære problemerne ud i pap og prioritere for mig.

Det kan Hanne. Ikke så meget pjat. På en meget professionel og pædagogisk måde har jeg nu fået overblik over det arbejde jeg skal lave på min hjemmeside. Hanne forklarer og kommer med gode råd og ekstra bonus viden. Det er perfekt for en ikke SEO ekspert som mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne, som udover at være kompetent også er utrolig sød og rar at arbejde med.

Camilla Frøjk 

Amazingmind.dk

Udtalelser fra Ladies First

Vi kan varmt anbefale en workshop ved Hanne!

Hanne er utrolig nærværende, rolig, tålmodig, omsorgsfuld, varm, skarp og kompetent til sit arbejde. Inden workshoppen fik vi tilsendt materiale, som vi skulle besvare, så Hanne kunne tilrettelægge workshoppen efter vores behov.

Da vi mødte på dagen stod Hanne klar med smil, overskud og proffessionalisme. Hun tog hånd om os på alle måder med lækker forplejning og ny viden formidlet på en måde, der ramte netop vores behov og niveau.

Hun formåede at invitere os ind i en ukendt verden på en tryg og nysgerrig måde, der gav os lyst og energi til at arbejde videre på egen hånd. Efter workshoppen har Hanne været en stor hjælp og opfølgende. Vi kan varmt anbefale en workshop ved Hanne!

anne faktorfobi

Jeg fik mere med, end jeg havde regnet med.

Jeg vil anbefale Hanne varmt, hvis du ikke
nødvendigvis forstår alt hvad andre SEO konsulenter har sagt til dig, hvis du har mistet overblikket, synes du har for lidt trafik på din shop, men egentlig også hvis du søger sparring ift en svær problemstilling.

Hanne rettede i en bisætning i slutningen af vores samtale en meget stor fejl på Faktorfobi, som jeg aldrig selv ville have opdaget. Bare rettelsen af den ene fejl, var
mere værd end Hanne kostede.

Det der fungerer, er hendes tålmodighed og evne til at forklare tekniske ting, så jeg præcis forstår hvad jeg skal gøre.

Anne fra Faktorbi.dk

anne faktorfobi

… jeg havde mistet overblikket

At være tilstede på online/på sociale medier er en uudtømmelig kilde af muligheder. Jeg halsede bagefter, og manglede struktur.

Så jeg kontaktede Hanne, fordi hun formår at forklare og forsimple ting. Hanne tegner og fortæller. Bogstaveligt talt. Stregerne og stikordene er skriblet ned på papir, og de papirere har jeg taget med mig. Jeg finder dem frem engang imellem, når jeg har brug for at skabe overblik og retning igen.

Det jeg ved nu.
At jeg skal gå med min mavefornemmelse. Det er mig, der puster livet og værdien i min egen online tilstedeværelse. Og det personlige bidrag kan både mærkes og føles af modtageren. Det giver både ro og sikkerhed i hvilken retning jeg skal.

Så jeg vil til enhver tid anbefale Hanne, hvis du står og mangler en dygtig sparringspartner på dine online aktiviteter og projekter. Det er dejligt at arbejde sammen med Hanne – og hun guider dig sikkert igennem de forskellige udfordringer. Step by step.

Mette Holmgaard

Grobund.com

Udtalelse fra Helle

Det er bare guld værd at få svar på et spørgsmål, når der er noget, der driller.

SEO er ikke altid helt let at gennemskue, så at kunne ringe til Hanne og ikke bare få et virkeligt kompetent svar, men også bonustips til at komme videre, er fantastisk.
Jeg kan varmt anbefale Hanne, og vender helt sikkert også selv tilbage.

 

Helle fra Hellebentzen.dk