Udtalelser 

Jeg arbejder med de sejeste kunder. Og sammen skaber vi resultater, der kan ses og måles på bundlinjen.

Udtalelse fra Smilla Lyngaard

Min hjemmeside er meget mere simpel at gå til. Læseren kan nemmere finde den rette hjælp.

Jeg har flere salg af mine bøger.

Når jeg skriver blog indlæg ved jeg hvad jeg skal have fokus på ift at de også kan findes i google.
Du gør det komplicerede simpelt og taler i et sprog som er til at forstå. Det er nemt og lige til at gå til de ændringer og forandringer du foreslår…fordi det giver en fantastisk ro og overblik at have dig inde over min hjemmeside.

Smilla Lyngaard, Smillalyngaard.dk

Faktorfobi Anne

Hanne er utrolig nærværende, rolig, tålmodig, omsorgsfuld, varm, skarp og kompetent til sit arbejde. Inden workshoppen fik vi tilsendt materiale, som vi skulle besvre, så hanne kunne tilrettelægge workshoppen efter vores behov. Da vi mødte på dagen stod Hanne klar med smil, overskud og proffessionalisme. Hun tog hånd om os på alle måder med lækker forplejning og ny viden formidlet på en måde, der ramte netop vores behov og niveau. Hun formåede at invitere os ind i en ukendt verden på en tryg og nysgerrig måde, der gav os lyst og energi til at arbejde videre på egen hånd. Efter workshoppen har Hanne været en stor hjælp og opfølgende. Vi kan varmt anbefale en workshop ved Hanne!

Hensynsbetændelsen af Helene

Inden jeg kontaktede Hanne havde jeg udfordringer med, at nogle af mine vigtige søgeord faldt
længere ned i Googles søgemaskine, hvilket betød
at antallet af besøgende på min hjemmeside også
faldt.

Det var virkelig irriterende, da jeg har lært noget om søgemaskineoptimering, og jeg har skrevet artikler
hvor mine søgeord bruges. Jeg har tidligere haft
mange besøgende på min hjemmeside, så jeg
forstod ikke hvorfor det gik ned ad bakke.

Jeg vidste at Hanne for det første kunne det med
SEO og søgeord, og for det andet selv havde vist, at hun var skrap til at få kunder til sin hjemmeside.
Så det var oplagt at få hendes hjælp til at finde
ud af hvad det var der var galt.

I min samtale med Hanne stod det hurtigt klart for
mig at Hanne vidste præcis hvor hun skulle tage fat, for at finde ud af hvad årsagen var.

Jeg fik lavet en analyse af mit vigtigste søgeord, og Hanne udarbejdede derefter en specifik og detaljeret plan, for hvad jeg helt konkret kunne rette, og hvordan jeg kunne optimere mit søgeord, og dermed min hjemmeside, for igen at komme op i mine søgninger.

Jeg fik opsat og indstillet Morningscore af Hanne,
og fik gennemgået trin for trin hvordan jeg selv kunne rette de fejl og mangler jeg havde – vildt skønt, og jeg kunne selv. Og det gav bare så meget tryghed, og blod på tanden, at jeg ikke fumlede mig frem, uden at vide om det var det der skulle til.

Hanne er så skøn at få hjælp af, fordi hun på den ene side er super skarp og analytisk til at diagnosticere
det tekniske, og samtidig forklarer og taler i et sprog jeg kan forstå, så jeg selv kan komme videre.

Hanne er derudover så rolig, inspirerende, og jeg oplevede en kæmpe stor og ægte interesse for at jeg fik ro på, og at min hjemmeside spiller maximum.

Efter at have fået analysen, planen og en forklaring gik jeg straks i gang med oprydning og tilretning,
og nu var det ligefrem sjovt at arbejde videre med min SEO.

Jeg vil ikke tøve et sekund med at kontakte Hanne igen, hvis jeg oplever at noget driller – eller hvis jeg har brug for hjælp.
Det at min hjemmeside og Google er ”venner”, betyder kunder til mig, eller kan betyde mangel på samme hvis Google ikke er tilfreds – så det er VILDT vildt vigtigt.

Sidder du og bakser med din søgemaskineoptimering, uden at vide hvad du præcis skal tage fat i, så vil jeg virkelig anbefale dig også at tage fat i Hanne.

 

Helene Rosendahl

Rosendahlcoaching.dk

Faktorfobi Anne

Jeg bestilte en afklarende samtale med Hanne, da jeg i min virksomheds udvikling blev mere og mere i tvivl om hvilket retning jeg skulle gå, rent markedsføringsmæssigt.

Jeg fulgte flere og flere markedsføringseksperter men følte at ingen af dem rigtigt talte til mig og min målgruppe.

Den afklarende samtale med Hanne var en vild øjenåbner. Jeg havde i min business udvikling mistet kontakten til hvad jeg ville i min Business. Jeg havde mistet min egen intuitive fornemmelse af hvad der var vigtigt for mig.

Hanne og jeg lavede sammen en overordnet plan for hvad mit næste skridt var. En plan som jeg idag følger med stor tilfredshed. Hanne har med sin særlige evner til at lytte ind bagved, hurtigt skabt et overblik over hvad problematikken i min markedsføring handler om.
Jeg giver Hanne mine bedste anbefalinger.

Ulla
ZENsitiv Business

Faktorfobi Anne

Jeg vil anbefale Hanne varmt, hvis du ikke
nødvendigvis forstår alt hvad andre SEO konsulenter har sagt til dig, hvis du har mistet overblikket, synes
du har for lidt trafik på din shop, men egentlig også
hvis du søger sparring ift en svær problemstilling.

Jeg fik mere med, end jeg havde regnet med. Hanne rettede i en bisætning i slutningen af vores samtale en meget stor fejl på Faktorfobi, som jeg aldrig selv ville have opdaget. Bare rettelsen af den ene fejl, var
mere værd end Hanne kostede.

Det der fungerer, er hendes tålmodighed og evne til
at forklare tekniske ting, så jeg præcis forstår hvad jeg skal gøre.

Anne fra Faktorbi.dk

Bettina fra Skilsmissekonsulenten

Hanne er pædagogisk..… og jeg anbefaler hende gerne til alle selvstændige, der ønsker en seo-optimeret hjemmeside, der sælger produkter og ydelser pga. det gode indhold og ikke annonceringen.

“Ved at bruge Hanne til mine SEO-opgaver har det frigivet mig tid til mine kerneydelser. … det giver mig tryghed at vide, at Hanne tager sig professionelt af opgaven.”

 

Bettina Vestergård fra Skilsmissekonsulenten.dk

Onlinehaj Lise

… efter relaunch af amazingmind.dk og en halvhjertet SEO-indsats havde jeg mistet overblikket og brug for seriøs oprydning på min hjemmeside. Og mest af alt en ekspert, der helt præcist kunne skære problemerne ud i pap og prioritere for mig.

Det kan Hanne. Ikke så meget pjat. På en meget professionel og pædagogisk måde har jeg nu fået overblik over det arbejde jeg skal lave på min hjemmeside. Hanne forklarer og kommer med gode råd og ekstra bonus viden. Det er perfekt for en ikke SEO ekspert som mig.

På under 14 dage har jeg fået overblik over problemer i prioriteret rækkefølge og kan komme igang med at optimere min hjemmeside.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne, som udover at være kompetent også er utrolig sød og rar at arbejde med.

Camilla Frøjk, Amazingmind.dk

Onlinehaj Lise

“Hannes analyse var knivskarp! Det var lige nøjagtigt, hvad jeg havde brug for at høre, så kan kan fortsætte mit arbejde i den rigtige retning.”

“Jeg er utroligt glad for din facon – du er no-nonsense, men på en kærlig og konstruktiv måde”.

 

Lise Halskov fra Onlinehaj.dk

Helle fra hverdagsnydelse

Det er bare guld værd at få svar på et spørgsmål, når der er noget, der driller. SEO er ikke altid helt let at gennemskue, så at kunne ringe til Hanne og ikke bare få et virkeligt kompetent svar, men også bonustips til at komme videre, er fantastisk.
Jeg kan varmt anbefale Hanne, og vender helt sikkert også selv tilbage.

 

Helle fra Hellebentzen.dk

Grobund Mette

… jeg havde mistet overblikket

At være tilstede på online/på sociale medier er en uudtømmelig kilde af muligheder. Jeg halsede bagefter, og manglede struktur.

Så jeg kontaktede Hanne, fordi hun formår at forklare og forsimple ting. Hanne tegner og fortæller. Bogstaveligt talt. Stregerne og stikordene er skriblet ned på papir, og de papirere har jeg taget med mig. Jeg finder dem frem engang imellem, når jeg har brug for at skabe overblik og retning igen.

Det jeg ved nu
At jeg skal gå med min mavefornemmelse. Det er mig, der puster livet og værdien i min egen online tilstedeværelse. Og det personlige bidrag kan både mærkes og føles af modtageren. Det giver både ro og sikkerhed i hvilken retning jeg skal.

Så jeg vil til enhver tid anbefale Hanne, hvis du står og mangler en dygtig sparringspartner på dine online aktiviteter og projekter. Det er dejligt at arbejde sammen med Hanne – og hun guider dig sikkert igennem de forskellige udfordringer. Step by step.

Mette Holmgaard

Grobund.com

Jane fra Canvasplanner

Vi havde en fornemmelse at, at vi ikke fik
kommunikeret vores budskab godt nok på vores hjemmeside. Især forsiden var uskarp, og vi konventerede ikke nok besøgende til leads.

Jeg havde hørt rigtig godt om Hanne, bl.a. at hun er super god til at gøre sin feedback konkret og brugbar. Hun er skarp på alt fra SEO til målgruppe og tekstarbejde. Derudover har hun en behagelig facon,
og hun er dygtig til at formidle svært stof, så alle kan forstå det.

Hanne gennemskuede hurtigt, at vi ikke kommunikerede til vores egentlige målgruppe men til beslutningstageren, og det mudrede virkelig kommunikationen. Jeg blev bekræftet i, at det var en virkelig god ide at tage fat i Hanne. Mine forventninger til Hanne blev i den grad indfriet.

Jane Houlind Ulsøe

Canvasplanner.dk

Trine - mailchimp haj

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO….”

Hanne har givet mig overblik over, hvad jeg skal arbejde med for at løfte min SEO, og jeg har endda
fået en helt specifik plan at arbejde efter. Det gør, at jeg kun skal bruge min tid på noget helt specifikt i
forhold til min SEO og ikke bruge tid på, at finde ud af hvad jeg skal gøre.

 
Det aller bedste ved Hanne er, at hun forklarer hvor simpelt det egentlig er, og at hun har udarbejdet en
to-do liste til mig, så jeg ikke spilder min tid.
 

Jeg er tidligere blevet lovet ‘guld og grønne skove’,
når jeg har har været i kontakt med bureauer, men Hanne lover ikke mere end hun kan holde og hun er bund ærlig. – SEO virker ikke fra den ene dag til den anden og hun (eller nogen andre) kan ikke love specifikke resultater indenfor x-antal mdr.

 

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO, specielt små
og mellemstore virksomheder, hvor mange opgaver ikke har en specialist ansat til formålet.

Trine Tømmerås

www.trinetoemmeraas.dk

Er vi to et godt match?

Lad os tage en snak

Har du brug for hjælp til dit SEO-arbejde?
Eller brug for et par friske briller på din SEO-strategi?
Vores første samtale er ganske uforpligtende.
Vi tales ved online