Udtalelser

Jeg arbejder med de sejeste kunder – og sammen skaber vi resultater, der kan ses og måles på bundlinjen.

 

Mette fra Kimber Foods

Mette Svanberg, Webshopejer, Kimberfoods.dk

Hanne, har været en gave at få med på holdet

 

Vi havde truffet en strategisk beslutning om at vores webshop fra 2007 skulle have en gennemgribende opgradering, og det helt fra bunden. Her var mangel på mange opdateringer og der var flere gamle links der alt sammen gav et mindre kaos i Googles søgemaskine, derfor var vi ikke særlige synlige lige der hvor kunderne kommer, via google søgninger.

 

Jeg havde kendskab til Hannes spidskompetencer: at lave SEO arbejde og det meget grundigt og HELT fra bunden. En kompetence jeg ikke har og derfor vurderede at en vi skulle finde en samarbejdspartner med denne specifikke kompetence.

Hanne, har været en gave at få med på holdet. Ja, jeg siger holdet for det føles som om Hanne er ”vores” medarbejder i den nørdede IT afdeling for SEO mekanikken. Hanne fik hurtig set hvor de mest grelle mangler var og lavede ud fra en dybdegående analyse en arbejdsplan for at give vores webshop, et ordentligt og organisk fundament. Vi fik en fair information om hvad vi kunne forvente, et større arbejde, som vi dog hurtigt kunne se positive resultater på. Det er en anden finesse, at Hanne sørger for vi løbende har fået data for at se, ”hvordan udviklingen er måned for måned. En værdifuld indsigt at få, en viden jeg deler med vores advisory board, så de kan se og vi alle bedre kan forstå hvad der sker når SEO Hanne har; fikset links, skabt bedre tekster eller vi har fået et blog ud.

 

Samarbejdet med Hanne, har skabt en tydelig bedre fungerende webshop, så vi nu bliver fundet meget oftere via google søgninger. Vi har fået bedre viden om, hvordan vi skal arbejde videre med shoppen. Vi har erkendt at det er vigtigt at investere i SEO arbejdet som Hanne kan og vi ikke kan og tit mangler tid til at udføre/finde ud af.

Jeg er vild med den måde Hanne kan få mig forklaret ting der nok ikke gav mening tidligere. Eller du kan trække en magisk liste, der kan give mig data og viden om hvad der relevant f.eks. at skrive blogindlæg om. Samtidig er der er altid et smil på læberne og god energi, når du er på.

Samarbejdet med Hanne har været en god oplevelse. Jeg føler jeg får langt mere end det jeg først var lovet, vi har f.eks. lavet impulsive salgskampagner via SoMe, givet mig lidt inspiration til opslag og hvad er godt at skrive om. Alt det havde jeg ikke regnet med. Samtidig, er der blevet rykket helt vildt på SEO og webshop optimeringen. Resultaterne er der.

Jeg vil helt sikkert anbefale Hanne – har gjort det, og vil gøre det igen. Hanne er en seriøs og utrolig viden-samarbejdspartner, som virkelig sætter høje mål og når dem.

 

Trine -mailchimp ekspert

 

Hanne har sparet mig for rigtig meget tid (og penge)

 

Jeg henvendte mig til Hanne for at få hjælp til at sætte mit nye projekt i system, så jeg kunne blive kniv skarp i min kommunikation.

Hanne har hjulpet mig før, så jeg vidste, at jeg kunne have fuld tillid til, at hun kunne strikke en plan sammen til mig, som jeg kunne arbejde ud fra.

Jeg fik en helt konkret handleplan for, hvad jeg skulle gøre, for at få størst succes med mit nye projekt, god forklaring på hvad jeg skulle gøre og rigtig god opfølgning, så jeg kunne komme i mål.

 

Jeg elsker at få mails fra Hanne! Jeg er aldrig i tvivl om hvad hun mener og det gør at jeg lynhurtigt kan løse opgaverne.

Hanne har sparet mig for rigtig meget tid (og dermed penge), så jeg kunne komme fantastisk godt fra start med mit projekt, hvor jeg får en overvældende mængde organisk trafik.

Fra bestilling af søgeordsanalysen til vi kom i mål, vidste jeg hele tiden hvornår jeg kunne forvente at modtage noget fra Hanne og hvad jeg skulle gøre, for at vi nåede målet. Det har været en sand fornøjelse!

 

Jeg kan, med hånden på hjertet, anbefale Hanne til alle der vil optimere deres SEO, store som små virksomheder.

Det er ALLE pengene værd, at betale en ekspert til, at sætte rammerne om processen, så du ikke spilder din tid og penge, bliver super konkret og får det bedst mulige resultat.

 

I love it! 

Trine Tømmerås, Mailchimp ekspert, Trinetommeraas.dk

Jeg har set nogle af de resultater, du har skabt for andre kunder, og så ønskede jeg at arbejde sammen med en, der gør tingene på en lidt anden måde end for eksempel en del bureauer gør

 

Jeg laver i min virksomhed en masse ting udadtil og på sociale medier for at tiltrække nye kunder. Men jeg har længe haft en snigende fornemmelse af, at selvom jeg har en velfungerende hjemmeside, så har jeg ikke fået nok ud af den organiske trafik, der kan komme derfra. Jeg havde en fornemmelse af, at der lå en masse guld gemt lige under overfladen, men jeg har simpelthen ikke haft hverken tid eller viden nok til at dykke ned i hvordan, jeg skulle grave det frem.

 

Jeg har set nogle af de resultater, du har skabt for andre kunder, og så ønskede jeg at arbejde sammen med en, der gør tingene på en lidt anden måde end for eksempel en del bureauer gør. Det er jo i og for sig let nok at lave en søgeordsanalyse – det havde jeg også selv prøvet – men det svære er at gå et spadestik dybere med den og finde frem til de helt rigtige søgeord lige for min virksomhed. Og det var jeg sikker på, at du kunne. Og det var jo helt rigtigt!

Jeg kan nu med tilfredshed se, at trafikken stiger støt og vel at mærke på de rigtige søgeord. Jeg får flere og flere henvendelser fra kunder, der har fundet frem til mig på Google, og det føles som om, jeg har fået en ekstra motor koblet på min markedsføring.

 

Jeg har fået ryddet op på min hjemmeside, og det føles som om den er gået fra at være lidt tung at danse med til at være en smart lille sportsvogn. Jeg ved nøjagtigt nu, hvad jeg jeg kan sætte mig ned og skrive blogindlæg om, og jeg er helt klar over den overordnede struktur for mine vigtigste sider på hjemmesiden, og hvordan de indbyrdes forstærker hinanden. Det gør det superlet, at jeg ikke selv skal bruge tid på at sidde og finde ud af det.

Jeg elsker at det er så nede på jorden og let at forstå. Og så er jeg fuld af respekt for, at du var i stand til at zoome dig ind på det helt særlige ved min forretning, så vi i fællesskab kunne finde frem til de rigtige søgeord. I det hele taget er det rart, at det ikke er en sær SEO black box, men at vi har arbejdet sammen om hele processen.

Det var så dejlig nemt – jeg skulle bare møde op til vores møder og løbende svare på uddybende spørgsmål, og så fik jeg det hele serveret. Der er en del af oprydningen, jeg selv har stået for, men det var aldrig sket uden en klar strategi og ikke mindst en klar plan.

Jeg synes jo lidt, at du er min private SEO fe, som også er mit hemmelige våben, sååå… Spøg til side – jeg vil til enhver tid anbefale (og jeg gør det allerede) din hjælp til alle, der seriøst vil arbejde med at få mere relevant trafik på hjemmesiden. Du får så meget mere end bare en bevidstløs omgang optimering af alle mulige mindre relevante søgeord. Og for sådan en som mig, der da godt har fat i, hvad SEO er for noget, der har det i den grad løftet min forretning.

 

 

Lise Halskov Onlinehaj

Lise Halskov, Ekspert i online markedsføring, www.onlinehaj.dk

 Lise har fået en skræddersyet SEO strategi

… der præcist beskriver, hvad og hvordan hun skal gøre – for at tiltrække den trafik, der skaber kunder til hendes forretning.
Lyt med her og få Lises version, at de resultater vi sammen har skabt.

Lise Halskov fra Onlinehaj.dk

Udtalelse fra Bettina Vestergaard

Hanne er pædagogisk..… og jeg anbefaler hende gerne til alle selvstændige, der ønsker en seo-optimeret hjemmeside, der sælger produkter og ydelser pga. det gode indhold og ikke annonceringen.

“Ved at bruge Hanne til mine SEO-opgaver har det frigivet mig tid til mine kerneydelser. … det giver mig tryghed at vide, at Hanne tager sig professionelt af opgaven.”

 

Bettina Vestergård fra Skilsmissekonsulenten.dk

 
Trine -mailchimp ekspert

Det aller bedste ved Hanne er, at hun forklarer hvor simpelt det egentlig er, og at hun har udarbejdet en to-do liste til mig, så jeg ikke spilder min tid.

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO….”

Hanne har givet mig overblik over, hvad jeg skal arbejde med for at løfte min SEO, og jeg har endda
fået en helt specifik plan at arbejde efter. Det gør, at jeg kun skal bruge min tid på noget helt specifikt i
forhold til min SEO og ikke bruge tid på, at finde ud af hvad jeg skal gøre.

 
Jeg er tidligere blevet lovet ‘guld og grønne skove’,

når jeg har har været i kontakt med bureauer, men Hanne lover ikke mere end hun kan holde og hun er bund ærlig. – SEO virker ikke fra den ene dag til den anden og hun (eller nogen andre) kan ikke love specifikke resultater indenfor x-antal mdr.

 

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO, specielt små
og mellemstore virksomheder, hvor mange opgaver ikke har en specialist ansat til formålet.

Trine Tømmerås

www.trinetoemmeraas.dk

Udtalelse fra Helene Rosendahl

Inden jeg kontaktede Hanne havde jeg udfordringer med, at nogle af mine vigtige søgeord faldt længere ned i Googles søgemaskine, hvilket betød at antallet af besøgende på min hjemmeside også faldt.

Det var virkelig irriterende, da jeg har lært noget om søgemaskineoptimering, og jeg har skrevet artikler hvor mine søgeord bruges. Jeg har tidligere haft mange besøgende på min hjemmeside, så jeg
forstod ikke hvorfor det gik ned ad bakke.

I min samtale med Hanne stod det hurtigt klart for
mig at Hanne vidste præcis, hvor hun skulle tage fat, for at finde ud af hvad årsagen var.

Hanne er så skøn at få hjælp af, fordi hun på den ene side er super skarp og analytisk til at diagnosticere det tekniske, og samtidig forklarer og taler i et sprog jeg kan forstå, så jeg selv kan komme videre.

Hanne er derudover så rolig, inspirerende, og jeg oplevede en kæmpe stor og ægte interesse for at jeg fik ro på, og at min hjemmeside spiller max.

Sidder du og bakser med din søgemaskineoptimering, uden at vide hvad du præcis skal tage fat i, så vil jeg virkelig anbefale dig også at tage fat i Hanne.

Helene Rosendahl

Rosendahlcoaching.dk

Udtalelse fra Smilla Lyngaard

Jeg har flere salg af mine bøger.

Min hjemmeside er meget mere simpel at gå til. Læseren kan nemmere finde den rette hjælp.

Når jeg skriver blog indlæg ved jeg hvad jeg skal have fokus på ift at de også kan findes i google.
Du gør det komplicerede simpelt og taler i et sprog som er til at forstå. Det er nemt og lige til at gå til de ændringer og forandringer du foreslår…fordi det giver en fantastisk ro og overblik at have dig inde over min hjemmeside.

Smilla Lynggaard

Smillalyngaard.dk

 
camillla frøjk

På under 14 dage har jeg fået overblik over problemer i prioriteret rækkefølge og kan komme i gang med at optimere min hjemmeside.

… efter relaunch af amazingmind.dk og en halvhjertet SEO-indsats havde jeg mistet overblikket og brug for seriøs oprydning på min hjemmeside. Og mest af alt en ekspert, der helt præcist kunne skære problemerne ud i pap og prioritere for mig.

Det kan Hanne. Ikke så meget pjat. På en meget professionel og pædagogisk måde har jeg nu fået overblik over det arbejde jeg skal lave på min hjemmeside. Hanne forklarer og kommer med gode råd og ekstra bonus viden. Det er perfekt for en ikke SEO ekspert som mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne, som udover at være kompetent også er utrolig sød og rar at arbejde med.

Camilla Frøjk 

Amazingmind.dk

Udtalelser fra Ladies First

Vi kan varmt anbefale en workshop ved Hanne!

Hanne er utrolig nærværende, rolig, tålmodig, omsorgsfuld, varm, skarp og kompetent til sit arbejde. Inden workshoppen fik vi tilsendt materiale, som vi skulle besvare, så Hanne kunne tilrettelægge workshoppen efter vores behov.

Da vi mødte på dagen stod Hanne klar med smil, overskud og proffessionalisme. Hun tog hånd om os på alle måder med lækker forplejning og ny viden formidlet på en måde, der ramte netop vores behov og niveau.

Hun formåede at invitere os ind i en ukendt verden på en tryg og nysgerrig måde, der gav os lyst og energi til at arbejde videre på egen hånd. Efter workshoppen har Hanne været en stor hjælp og opfølgende. Vi kan varmt anbefale en workshop ved Hanne!

anne faktorfobi

Jeg fik mere med, end jeg havde regnet med.

Jeg vil anbefale Hanne varmt, hvis du ikke
nødvendigvis forstår alt hvad andre SEO konsulenter har sagt til dig, hvis du har mistet overblikket, synes du har for lidt trafik på din shop, men egentlig også hvis du søger sparring ift en svær problemstilling.

Hanne rettede i en bisætning i slutningen af vores samtale en meget stor fejl på Faktorfobi, som jeg aldrig selv ville have opdaget. Bare rettelsen af den ene fejl, var
mere værd end Hanne kostede.

Det der fungerer, er hendes tålmodighed og evne til at forklare tekniske ting, så jeg præcis forstår hvad jeg skal gøre.

Anne fra Faktorbi.dk

anne faktorfobi

… jeg havde mistet overblikket

At være tilstede på online/på sociale medier er en uudtømmelig kilde af muligheder. Jeg halsede bagefter, og manglede struktur.

Så jeg kontaktede Hanne, fordi hun formår at forklare og forsimple ting. Hanne tegner og fortæller. Bogstaveligt talt. Stregerne og stikordene er skriblet ned på papir, og de papirere har jeg taget med mig. Jeg finder dem frem engang imellem, når jeg har brug for at skabe overblik og retning igen.

Det jeg ved nu.
At jeg skal gå med min mavefornemmelse. Det er mig, der puster livet og værdien i min egen online tilstedeværelse. Og det personlige bidrag kan både mærkes og føles af modtageren. Det giver både ro og sikkerhed i hvilken retning jeg skal.

Så jeg vil til enhver tid anbefale Hanne, hvis du står og mangler en dygtig sparringspartner på dine online aktiviteter og projekter. Det er dejligt at arbejde sammen med Hanne – og hun guider dig sikkert igennem de forskellige udfordringer. Step by step.

Mette Holmgaard

Grobund.com

Udtalelse fra Helle

Det er bare guld værd at få svar på et spørgsmål, når der er noget, der driller.

SEO er ikke altid helt let at gennemskue, så at kunne ringe til Hanne og ikke bare få et virkeligt kompetent svar, men også bonustips til at komme videre, er fantastisk.
Jeg kan varmt anbefale Hanne, og vender helt sikkert også selv tilbage.

 

Helle fra Hellebentzen.dk